Can İpcioğlu

Etkisiz futbol





Son haftalarda aldığı güzel sonuçlarla play out dışında kalma adına şansını artıran Lefke, dün China Bazaar Gençlik Gücü’ne konuk oldu. 31 puanla rakibinin 4 puan gerisinde bulunan yeşil beyazlı takım kendi evinde kazanıp ona yaklaşmak isteyeceği bir karşılaşmaya çıktı.

Biz, ülke futbolunda yeni adetler türetmeye devam ediyoruz. Maçın başlayabilmesi için iki takımın oyuncuları sahada hazır olması gerekir ama hakem üçlüsü sahada iken takımların sahaya zamanında çıkmaması nedeni ile karsılaşma bir iki dakika geç başladı. Kritik haftalarda bunların yaşanmaması gerekiyor. Lefke karşılaşmaya erken gelen Okan in golü ile öne geçen taraftı. Zaten iyi başlayan ekip onlardı. Kouassi’nin 18.dakikada sakatlanıp çıkması Lefke’nin hücum gücünü etkilediğini düşünüyorum. Öne geçtikten sonra Lefke’nin geriye çekilmesi ile ev sahibi ekibin çok da etkili gözükmeyen ataklarını izledik. Karsılaşmanın ilk yarısında oyuncuların kendilerini çok kolay yere bırakması nedeni ile oyun çok durdu. Karşılaşmanın ilk devresinin son düdüğü ile birlikte Lefke taraftarının Mehmet Bolkan’a karşı tavırları nedeni ile soyunma odasına Hasan Topaloğlu’nun yardımı ile gidebilmesi taraftarların gereksiz sinirlenmesi sebebi ile gerçekleşti.

Karşılaşmanın ikinci yarısında da her iki takim çok etkili bir futbol sergileyemediler. Oyun bu yarıda da çok fazla durakladı ve futbol adına sahada iyi bir performans göremedik. 84 dakikada Arif ile karşılaşmaya eşitlik getirdi. Her iki takım da kaderlerini son haftaya bırakmış oldular.

Etkisiz futbol

Yorumlar kapalı.