Can İpcioğlu

5.kez şampiyonluk





Mağusa Türk Gücü şampiyonluk, Yenicami play-out dışında kalır mıyım düşüncesi ile son haftada karsılaştılar. Ligin ilk devresinde Yenicami kazanmıştı. Fakat o günden bugüne dereden çok sular aktı. Tamamen Türk Gücü lehine pozitif gelişmeler yaşandı. Yenicami ise çok kan kaybetti ve play out oynama veya oynamama durumuna düştü.

Türk Gücü’nde Başkan Koral Bozkurt önderliğinde yönetim kurulu ve teknik ekip ve takımı oluşturan tüm oyuncular büyük bir özgüven ve disiplin çerçevesinde çok emek verdiler. Hak ettikleri tüm takdirleri ve övgüleri aldıklarına inanıyorum. Bu takim dosta güven, rakiplerine korku salıyor. Koral başkan devam ettiği surece bu ülkede başka bir şampiyon takim göreceğimize tüm bu düşünceler ışığında inanmıyorum. Yenicami ise son 10 yılda en fazla şampiyonluk yasayan ikinci takım olmasına karşın bugünkü durumundan kesinlikle camiayı yönetenler suçludurlar.

Karsılaşma ile ilgili şunu söyleyebilirim; Türk Gücü, Ünal, Mustafa Salk, Zihni Temelci ve yabancı oyuncularını kupa finalini de düşünerek yedek bekletti. Karşılaşmanın ilk devresinde gol sesi çıkmayınca Türk Gücü yedekte bekleyen yabancı oyuncuları oyuna dahil etti. Yenicami, Abaka ile öne geçti. Erhun’un attığı güzel gol maçta eşitliği getirdi. Maç bu skorla bitince Yenicami play-out dışında kalmış oldu. Türk Gücü 5 kez üst üste şampiyon olurken, onları yürekten kutluyoruz.

5.kez şampiyonluk

Yorumlar kapalı.