Eşini darp edip teminatla serbest bırakılan ve aynı gün uyuşturucu ile yakalanan zanlnın tutukluluk süresi uzatıldı



featured


Emine UYSAL ÇALUDA

Bayramın ikinci günü eşi G.Ç.’yi tekme ve yumruk atarak ciddi şekilde darp ettiği gerekçesiyle tutuklanıp teminatla serbest bırakıldığı gün uyuşturucuyla yakalanan C.Ç’nin tutukluluk süresi üç  gün daha uzatıldı.

“Kanunsuz uyuşturucu madde alma ve tasarrufu” suçlamasıyla tutuklanan zanlı, bu sabah Lefkoşa Kaza Mahkemesine çıkarıldı.

Yargıç Zehra Yalkut Bilgeç’in huzurunda görüşülen davada KKTC Başsavcılığı adına savcı Hasan Boşnak, tanık olarak polis memuru Ömer Ülger’i dinletti.

Mahkemede yeminli şahadet veren Ülger, 11 Nisan’da, Gönyeli’de C.Ç.’nin (E-34) kaldığı ikametgahta 14.00 ile 15.00 saatleri arasında polis tarafından yapılan aramada, bir miktar Hintkeneviri türü uyuşturucu madde, içlerinde Hintkeneviri türü uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan iki öğütücü ile iki cam pipet ve yine içlerinde tütünle karışık Hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan iki sarma sigaranın tespit edilerek emare alındığını anımsattı.

Ülger, zanlının meseleyle ilgili gönüllü ifade verdiğini ve konu maddeyi kimden temin ettiğinin araştırılması gerektiğini kaydetti.

Soruşturmanın devam ettiğini belirten Ülger, zanlı aleyhinde üç gün ek tutukluluk talep etti.

Mahkeme, zanlının üç gün tutuklu kalmasına emir verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
alk_
Alkış
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
Eşini darp edip teminatla serbest bırakılan ve aynı gün uyuşturucu ile yakalanan zanlnın tutukluluk süresi uzatıldı

Yorumlar kapalı.