Kamacıoğlu Şirketleri Grubu yeni markası AUX Air Conditioner’ı tanıttı



featured


Kamacıoğlu Şirketler Grubu, 8 Mayıs Çarşamba günü Lefkoşa’nın prestijli mekanlarından Concorde Tower Fornasetti’de gerçekleşen muhteşem bir etkinlikle, Kuzey Kıbrıs’ın havasını değiştirmeye hazırlanıyor. Yepyeni markası AUX Air Conditioner’ı tanıtmak için düzenlenen lansman, sektördeki devrim niteliğindeki yenilikleriyle dikkat çekti.

Lansman etkinliğe, Kamacıoğlu Şirketler Grubu yetkilileri, iş insanları ve basın mensupları katılım gösterdi. Şirketin direktörü Ali Kamacıoğlu, 1998 yılında çıktıkları yolculukta, Kuzey Kıbrıs’la buluşturdukları dünya markalarına bir yenisini daha eklemenin gururunu yaşadıklarını söyledi. AUX Air Conditioner markasının Kuzey Kıbrıs’a gelişinin Kamacıoğlu ailesinin 2. nesil üyeleri Doğukan ve Dilan Kamacıoğlu’nun girişimleri ile gerçekleştiğini dile getiren Ali Kamacıoğlu “Bugün, Kuzey Kıbrıs’ın iklim kontrolü ihtiyaçlarını karşılayacak modern ve yenilikçi bir soluk getiriyoruz. AUX Air Conditioner olarak, tüketicilere ekonomik ve çevreci iklimlendirme sistemleri sunmayı hedefliyoruz” dedi.

“Çevre dostu teknoloji ön planda”

Etkinlikte konuşan bir diğer önemli isim ise Doğukan Kamacıoğlu oldu. Doğukan Kamacıoğlu, heyecan verici bir gelecek vizyonuyla şunları söyledi:

“AUX Air Conditioner olarak, sadece konforu değil, aynı zamanda çevre dostu teknolojiyi de ön planda tutuyoruz. Kuzey Kıbrıs’ın sıcak ve nemli iklimine uygun çözümler sunarak hem kullanıcıların yaşam kalitesini artırmayı hem de doğal kaynakları korumayı amaçlıyoruz.”

Ayrıca, lansmana Çin’den katılan AUX Air Conditioner yetkilileri AUX’un uluslararası arenadaki gücünü ve markanın küresel vizyonunu vurgulayarak, “Kuzey Kıbrıs pazarına adım atmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Kamacıoğlu Şirketler Grubu ile güçlerimizi birleştirerek, tüketicilere en üst düzeyde konfor ve kalite sunacağız” dedi.

Kamacıoğlu Şirketler Grubu, bireysel ve ticari kullanıcılar için özel olarak tasarlanmış ürün gruplarını, Kuzey Kıbrıs’taki şirketler, oteller ve satış noktalarıyla buluşturacağını lansmanda duyurdu. Bu heyecan verici adım ile Kamacıoğlu Şirketler Grubu, güçlü ve yenilikçi marka portföyüne bir yenisini ekleyerek, Kuzey Kıbrıs’ın iklim kontrolü ihtiyaçlarına modern ve etkili çözümler getiriyor.

 

1
mutlu
Mutlu
0
alk_
Alkış
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kamacıoğlu Şirketleri Grubu yeni markası AUX Air Conditioner’ı tanıttı

Yorumlar kapalı.