Voleybolun şampiyonları ödüllerini aldı…U18 Kızlarda Çamlıkspor U19 Erkeklerde DAÜ



featured


Ahmet OGAN

Voleybolda U18 Kızlarda ve U19 Erkeklerde şampiyonlar belli oldu. Gerçekleştirilen finaller sonrasında U18 Kızlar Ligi’nde Gazimağusa Belediyesi Çamlıkspor, U19 Erkekler Ligi’nde ise DAÜ şampiyon oldu. Her iki final serisinde maç sonuçları şöyle;

U18 Kızlarda Çamlıkspor kupaya uzandı
U18 Kızlar Ligi’nde final serisinde ikinci maç sonunda Gazimağusa Belediyesi Çamlıkspor şampiyon oldu.
U18 Kızlar Ligi A Grubu lideri Doğu Akdeniz Üniversitesi ile B Grubu lideri Gazimağusa Belediyesi Çamlıkspor final serisinde karşı karşıya geldi. Serinin ilk maçını 3-0 kazanan Çamlıkspor oldu. Serinin ikinci maçında Gazimağusa Lala Mustafa Paşa Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada Gazimağusa Belediyesi Çamlıkspor rakibi Doğu Akdeniz Üniversitesi’ni 4 setlik mücadelenin sonunda 3-1 mağlup ederek seride 2-0 öne geçti ve 2023-2024 sezonu U18 Kızlar Ligi şampiyonu olarak kupayı müzesine taşıdı.

U19’larda DAÜ üstünlüğü
U19 Erkekler Ligi final serisinde U19 Erkekler Ligi’ni birinci sırada tamamlayan Doğu Akdeniz Üniversitesi ile klasmanı ikinci sırada tamamlayan Karpaz Gate Marina karşı karşıya geldi. Her iki maçı da 3-0’lık sonuçlarla kazanan U19 DAÜ Erkek takımı 2023-2024 sezonu U19 Erkekler Ligi şampiyonu oldu.

Atakan kupa ve madalyaları taktim etti
U18 Kızlar ve U19 Erkekler final maçlarının ardından düzenlenen ödül töreninde şampiyon takımlar Gazimağusa Belediyesi Çamlıkspor Kız takımı ve DAÜ Erkek takımı ile finalistler DAÜ Kız takımı ile Karpaz Gate Marina Erkek takımına kupa ve madalyalarını KKTC Voleybol Federasyon Asbaşkanı Buran Atakan verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
alk_
Alkış
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
Voleybolun şampiyonları ödüllerini aldı…U18 Kızlarda Çamlıkspor U19 Erkeklerde DAÜ

Yorumlar kapalı.