Şenkul: Girne’de su verilemeyen bir bölge kaldı, çalışma yapılıyor



featured



Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, Girne’de su verilemeyen bir bölge kaldığını belirterek, ekiplerin çalıştığını söyledi.

Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, Geçitköy pompa istasyonundaki arızadan sonra hala su veremedikleri bir bölge olduğunu belirtti. 

Başkan Şenkul, “Girne’nin en yoğun yapılaşma olan bölgesine saatte 140 ton su ulaştırabiliyoruz, bunun sebeplerini daha sonra hep birlikte değerlendireceğiz” dedi.

Murat Şenkul, “Ekiplerimiz saatte 140 ton olan suyu 200 ton üzerine çıkartmak ve su alamayan bölgeye direk su ulaştırmak için şu an yerel su kuyularımız olan bölgede çalışma yapıyor. Hedefimiz yarın öğlene kadar bölgeye artırılmış şekilde su vermektir” ifadelerini kullandı.

Konuya ilişkin fotoğraf paylaşan Şenkul, “Fotoğrafa baktığımız zaman belediye ve çalışanlarının vatandaşına su ulaştırmak için hangi koşullarda çalıştığını görebiliriz. Girne bu hale bir günde gelmedi dolayısıyla düzelmesi biraz zamanımızı alacak olsa da birlikte düzelteceğiz” açıklamasını yaptı.

0
mutlu
Mutlu
1
alk_
Alkış
1
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
Şenkul: Girne’de su verilemeyen bir bölge kaldı, çalışma yapılıyor
Yorum Yap

Yorumlar kapalı.