İkinci yılı Gündeş’le kutladılar



featured


Orhan İSMAİLOĞLU 

Elexus Hotel & Gazino’nun ikici kuruluş yıldönümünde sahne alan sanatçı, kendisini izlemeye gelen konuklara unutulmaz saatler yaşatmasını bildi.

Konser alanına gelen yaklaşık bin 500 kişiye eşsiz bir gece yaşatan ünlü sanatçı, gecede geçmişten günümüze albümlerinde bulunan birçok şarkısına yer verdi. Sanatçının en sevilen şarkılarından biri olan “Sen Allah’ın Bir Lütfüsün” adlı şarkısını konuklar koro halinde söyledi.

İlk olarak Türk Sanat Müziği şarkılarıyla konserine başlayan Gündeş, ilerleyen saatlerde repertuarını değiştirerek ağırlıklı olarak albümünde yer alan pop şarkıları seslendirdi.

Kimi zaman duygulandıran, kimi zaman eğlendiren Gündeş’in, formunda olduğu dikkat çekti. Yoğun şekilde konserlerine devam eden Gündeş, bir yandan da albüm çalışmalarını sürdürüyor. Gündeş’in son albümünün tamamlanmasına az bir zaman kalırken, sanatçının yeni albümünün 2018 ‘de çıkacağı öğrenildi.

0
mutlu
Mutlu
0
alk_
Alkış
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
İkinci yılı Gündeş’le kutladılar
Yorum Yap

Yorumlar kapalı.