Digem KKTC’yi Samsun’da temsil edecek



featured


 

Dikmen Gençlik Merkezi, 19-25 Nisan tarihleri arasında Samsun’da düzenlenen 2. Samsun Türk Dünyası Çocuk Festivali’ne katılıyor. Festival kapsamında merkez bünyesindeki gençler, ülkemizi temsil etmek ve kültürümüzü tanıtmak amacıyla çeşitli etkinliklerde yer alacak.

Türk dünyasından birçok ülke ve topluluğun bir araya geleceği festivalde, çocuklar ve gençler arasında dostluk bağlarının güçlendirilmesi, kültürel değerlerin paylaşılması ve kardeşlik ruhunun pekiştirilmesi hedefleniyor.

Dikmen Gençlik Merkezi yetkilileri, böylesine anlamlı ve uluslararası bir organizasyonda yer almaktan gurur duyduklarını belirterek, festival süresince ülkemizin geleneklerini, folklorunu ve kültürel zenginliklerini en iyi şekilde tanıtacaklarını ifade etti.

19-25 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek festival boyunca Samsun, Türk dünyasının renkli kültürlerine ev sahipliği yapacak.

0
mutlu
Mutlu
0
alk_
Alkış
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
Digem KKTC’yi Samsun’da temsil edecek
Yorum Yap

Yorumlar kapalı.