Cenazede miras kavgası kanlı bitti!



featured


İstanbul’un Kağıthane ilçesine bağlı Nurtepe Mahallesi’nde bir camide, aralarında miras paylaşımından dolayı anlaşmazlık olan Mustafa ve Mehmet Mutlu kardeşler, vefat eden anneleri Nuriye Mutlu’nun cenaze namazına katıldı.

İkinci namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından iki kardeş arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştüğü olayda silahını çeken Mustafa Mutlu, kardeşi Mehmet Mutlu’yu silahla başından ve karnından vurdu.

 

HASTANEDE CAN VERDİ

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine acil sağlık ve polis ekipleri geldi. Sağlık ekiplerinin kontrollerinde olayda ağır yaralandığı belirlenen Mehmet Mutlu ambulansla Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı.

Mutlu, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

 

ŞÜPHELİNİN 10 SUÇ KAYDI OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

Öte yandan şüpheli Mustafa Mutlu ise Kağıthane Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından olay yerinde gözaltına alındı.

Olayda kullandığı ruhsatsız tabancaya da el konulan Mustafa Mutlu’nun polis ekiplerinde ‘Kasten yaralama’ başta olmak üzere 10 adet suç kaydı olduğu öğrenildi.

0
mutlu
Mutlu
0
alk_
Alkış
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
Cenazede miras kavgası kanlı bitti!
Yorum Yap

Yorumlar kapalı.