Bilardoda İr-Mar Ligi başladı



featured


ÖZEL HABER

Ahmet OGAN

 

Bilardo sporunda İR-MAR Ligi başladı.

İR-MAR sponsorluğunda 8 takımın katıldığı iki devreli olarak düzenlenen lig açılışına çok sayıda bilardo sever katıldı. Bilardo Ligi açılışı için takım kaptanları çağrılarak kura çekimi ve müsabaka takvimlemesi yapıldı.

Lefkoşa Spor Birligi, Girne Halk Evi, Mehmetcik Türk Çiftçiler Birliği, Ortaköy Spor Kulübü, Green Pedal Cycling Spor Kulübü, Aygün Spor Kulübü, Doğu Akdeniz Üniversitesi ve Hamitköy Spor Kulübü’nün katılımıyla toplam 8 takımdan oluşan ligde ilk maç Lefkoşa Spor Birliği ile Girne Halk Evi arasında oynandı. Ligin iki iddialı takımının karılaşmasıyla başlayan sezonda bilardo severlerin keyifle izlediği maç 3-3 berabere sonuçlandı.

 

Bilardo sporunu ileriye taşıyacağız

Lig açılışında konuşan Kuzey Kıbrıs Bilardo Federasyonu Başkanı Levent Erboy, İR-MAR Süpermarketler direktörlerine, Bilardo Federasyonu’na emek veren başkanlara ve kuruculara teşekkür ederek yönetim kurulu olarak aldıkları görevi başarmak için canla başla çalıştıklarını söyledi. Birçok yenilikle bilardo sporunun ileriye gitmesi ve genç nesillere yayılması için gerekenlerin yapılacağını söyleyen Levent Erboy, bundan böyle sporcularla daha koordineli şekilde çalışacaklarını da sözlerine ekledi.

0
mutlu
Mutlu
0
alk_
Alkış
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bilardoda İr-Mar Ligi başladı

Yorumlar kapalı.