Benfica’nın yeni sportif direktörü Fenerbahçe’den ayrılan Mario Branco oldu



featured


Portekiz ekibi Benfica, Fenerbahçe’den ayrılan Mario Branco’yu sportif direktörlük görevine getirdi.

Kulüpten yapılan açıklamada, 21 yıldır Benfica’nın çeşitli kademelerinde çalışan Lourenço Coelho’yla bu hafta sonu yolların ayrılacağı ve Mario Branco’yla yola devam edileceği belirtildi.

49 yaşındaki Branco’nun 14 Temmuz Pazartesi günü yeni görevine başlayacağı aktarılarak, “Mario Branco, uluslararası futbolda kapsamlı bir müfredata, Portekiz futbolu hakkında derinlemesine bilgiye ve çeşitli Avrupa şampiyonalarında kanıtlanmış deneyime sahip” ifadeleri kullanıldı.

Fenerbahçe’de 2022-2023 sezonunda futbol direktörü, 2023-2024 ve 2024-2025’te ise sportif direktör olarak görev yapan Branco, geride kalan ay sarı-lacivertli ekiple yollarını ayırmıştı.

0
mutlu
Mutlu
0
alk_
Alkış
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
Benfica’nın yeni sportif direktörü Fenerbahçe’den ayrılan Mario Branco oldu
Yorum Yap

Yorumlar kapalı.