Beşiktaş’ı Avrupa şampiyonluğundan ettiler



featured




– Adı 3 bü­yük­ler­le anı­lan Ozan Tu­fan, Be­şik­ta­ş’­ta or­ta sa­ha­da sa­kat­lık­lar­dan do­ğan boş­lu­ğu dol­du­ra­bi­le­cek tip­te bir fut­bol­cu mu?

DİREKT DÜŞÜNÜLEMEZ

– Ozan, Ve­li­’nin gö­re­vi­ni di­rekt ola­rak ya­pa­bi­le­cek bir oyun­cu de­ğil. Ve­li, çok iyi bir de­fan­sif oyun­cu. Ozan Tu­fan bel­ki on­dan da­ha ka­li­te­li bir oyun­cu, hat­ta da­ha da ye­te­nek­li ama bu­gün için Ve­li­’nin boş­lu­ğu­nu dol­du­ra­maz. Ozan, ge­le­ce­ği par­lak ve iyi bir tek­nik ada­mın elin­de o par­lak ge­le­ce­ğe doğ­ru yü­rü­ye­cek­tir. An­cak de­di­ğim gi­bi, di­rekt Ve­li­’nin ye­ri­ne dü­şü­nü­lü­yor­sa, o gö­re­vi ve­re­mez­si­niz.

2- Ma­ri­o Go­mez Be­şik­ta­ş’­ta bek­le­ne­ni ve­re­bi­lir mi?

TAM GOMEZ’E GÖRE

– Eğer ge­çen se­ne­ki ta­kım­da ol­say­dı, ne ya­pa­ca­ğı ko­nu­sun­da so­ru işa­ret­le­ri olur­du. Ama bu se­zon ku­ru­lan ta­kım, tam Go­me­z’­e gö­re. Sol­dan Qua­res­ma­’nın ge­ti­re­ce­ği top­lar önem­li ola­cak. Sağ­da da for­mu­nu bu­lan bir Gök­han Tö­re çok gol at­tı­rır. Ge­çen se­ne Be­şik­taş ka­nat­lar­dan çok gel­me­yen bir ta­kım­dı. Eğer bu se­zon ka­nat­lar iş­ler­se, iyi bir se­zon ge­çi­rir. Be­şik­taş iyi trans­fer­ler yap­tı. Oyun­cu­lar bir­bi­ri­ni ta­mam­lar­sa, bu se­zon şam­pi­yon ola­cak­lar­dır.

3- Şam­pi­yon­luk de­miş­ken, bu ko­nu­yu tek­nik de­ğer­len­dir­me­le­ri­niz ışı­ğın­da bi­raz aça­bi­lir mi­yiz?

YANLIŞ DOKUNUŞLAR MAHVETTİ

– Son 3 se­zo­na ba­kın; Sa­met Ay­ba­ba ve Sla­ven Bi­li­c’­li ola­n… Be­nim fa­vo­rim hep Be­şik­ta­ş’­tı. Özel­lik­le ge­çen se­zon öy­ley­di. BU­GÜN Ga­ze­te­si­’ne ver­di­ğim bir de­meç­te de bu­nu be­lirt­miş­tim. Be­şik­ta­ş’­ın kad­ro­la­rı, tek­nik adam­la­rı­na bağ­lı bir kad­roy­du. On­la­rın viz­yon­la­rı­na gö­re de­ğer ala­bi­le­cek bir kad­ro­su var­dı. Be­şik­taş özel­lik­le ge­çen se­zon Tür­ki­ye Li­gi­’nin üs­tün­dey­di.
Son 4-5 haf­ta­ya ka­dar ki­me sor­sa­nız, şam­pi­yon­luk ada­yı Be­şik­ta­ş’­tı. Pe­ki ne ol­du? Ta­kım ol­ma­yı ba­şa­ran Si­yah-Be­yaz­lı­lar, tek­nik ada­mın bir iki yan­lış do­ku­nu­şuy­la bu özel­li­ği­ni yi­tir­di. Brug­ge ma­çı­nı in­ce­le­yin. Bu ta­kı­mı, Be­şik­taş ra­hat­lık­la eler­di. Son 4-5 haf­ta­da olan­la­ra ak­lım er­me­di! Ta­kı­mın dü­ze­ni bo­zul­du, çift sant­rfo­ra dö­nül­dü. Or­ta sa­ha­dan adam ek­sil­til­di. Bi­rey­sel ka­li­te ge­ri­le­di. Ye­ni ma­ce­ra aran­dı. Bel­ki de bir Av­ru­pa şam­pi­yon­lu­ğu elin­den alın­dı! Bu de­ne­me­ler se­zon ba­şın­da ya­pı­lır, so­nun­da de­ğil. Ati­ba ve Ve­li­’nin ol­ma­dı­ğı maç­lar­da bi­le çift sant­rfor de­nen­di. Tüm bun­lar bir ci­na­yet­ti! Be­şik­taş ade­ta kat­le­dil­di!

4- Be­şik­ta­ş’­ın ka­le­ci­le­ri­ni na­sıl gö­rü­yor­su­nuz?

MORALLERi BOZULMAMALI

– Tol­ga Zen­gin, Cenk ve Gü­nay so­nuç­ta bu ta­kı­mın şu an­ki ka­le­ci­le­ri. Ba­kı­yo­rum, ge­çen se­ne baş­ka­nın “For­mu­nu be­ğen­mi­yo­ru­m” di­ye­rek Dem­ba Ba’­ya yap­tı­ğı olum­suz et­ki, şim­di ka­le­ci­le­re ya­pı­lı­yor.

Sü­rek­li yer­le­ri­ne trans­fer ara­yış­la­rı ha­ber olu­yor. Eğer ka­le­ci ala­cak­sa­nız, he­men alın. Al­ma­ya­cak­sa­nız, bu ço­cuk­la­rın mo­ra­li­ni boz­ma­yın.

0
mutlu
Mutlu
0
alk_
Alkış
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
Beşiktaş’ı Avrupa şampiyonluğundan ettiler
Yorum Yap

Yorumlar kapalı.