Aranan uyuşturucu satıcısı yakalandı



featured



Gemikonağı’nda J.H.R.N.’nın (E-24) tasarrufunda bulunan 14 gram ağırlığındaki uyuşturucuyu satın aldığı kişi yakalandı

 

Emine UYSAL ÇALUDA

 

Gemikonağı’nda geçen salı günü Şht. Salahi Mehmet Sokak üzerinde, Lefke Polis Karakolu ekipleri tarafından yapılan operasyonda, J.H.R.N.’nın (E-24) tasarrufunda yaklaşık 14 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu madde, içerisinde tütün ile karışık uyuşturucu madde olduğuna inanılan bir adet elle sarılmış sigara, bir adet öğütücü ve bir adet hassas terazinin ele geçirilmesi ve mesele ile bağlantılı M.B.S.(E-22), C.S.M.(E-23) ve S.M.’nin (E-23) tutuklanması olayı ile ilgili olarak yürütülen ileri soruşturmada, aranan P.R.(E-26) dün Gemikonağı’nda tutuklandı.

“Kanunsuz Uyuşturucu Madde Tasarrufu ve Verme” suçlamalarıyla tutuklanan zanlı P.R. bu sabah Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Kıdemli Yargıç Gökan Asafoğulları’nın huzurunda görüşülen davada KKTC Başsavcılığı adına savcı Behrat Mavioğlu, tanık olarak polis memuru Samet Sıdal’ı dinletti.

Mahkemede yeminli şahadet veren Sıdal, Lefke Polis Karakolu ekipleri tarafından yapılan operasyonda, J.H.R.N.’nın (E-24) tasarrufunda yaklaşık 14 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu madde, içerisinde tütün ile karışık uyuşturucu madde olduğuna inanılan bir adet elle sarılmış sigara, bir adet öğütücü ve bir adet hassas terazinin ele geçirilmesi ve mesele ile bağlantılı M.B.S.(E-22), C.S.M.(E-23) ve S.M.’nin (E-23) tutuklanması olayı ile ilgili olarak yürütülen ileri soruşturmada, aranan P.R.’nin (E-26) Gemikonağı’nda tespit edildiğini söyledi.

Sıdal, soruşturmanın salimen yürütülebilmesi için zanlının aleyhinde üç gün ek tutukluluk talep etti.

Mahkemede söz alan zanlı, “Uyuşturucuyu ilk kez fotoğrafta gördüm” dedi. Mahkeme, talebi onayladı.

0
mutlu
Mutlu
1
alk_
Alkış
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
Aranan uyuşturucu satıcısı yakalandı
Yorum Yap

Yorumlar kapalı.