Gönyeli’de alınan ihbar üzerine ikametgahlarında arama yapılan yaşları 21 ve 23 olan iki erkek şahsın tasarrufunda 31 gram ağırlığında uyuşturucu madde bulunmasıyla ilgili soruşturma devam ediyor.
Emine UYSAL ÇALUDA
Gönyeli’de Narkotik’te görevli bir polis ekibi tarafından ikametgahlarında yapılan aramada tasarrufunda 31 ayrı pakette 31 gram ağırlığında uyuşturucu madde bulunan F.M.D. (E-23) ve M.AÇ.’nin (E-21) aleyhinde 8 gün ek tutukluluk emri alındı.
“Kanunsuz Uyuşturucu Madde (Hintkeneviri) Alma, Verme ve Tasarrufu” suçuyla tutuklanan iki zanlı dün sabah Lefkoşa Mahkemesine çıkarıldı.
Yargıç Nuray Necdet’in huzurunda görüşülen davada, KKTC Başsavcılığı adına Savcı Cansu Lefkonuklu, tanık olarak polis memuru Murat Kermeoğlu’nu dinletti.
Mahkemede yeminli şahadet veren Kermeoğlu, 7 Kasım 2024 tarihinde zanlıların tasarrufunda uyuşturucu olduğuna dair bilgi aldıklarını ve aynı gün zanlıların Gönyeli’deki evinde yapılan aramada yatak odalarında 31 ayrı pakette toplam 31 gram hintkeneviri ve üzerinde uyuşturucu kalıntısı olduğuna inanılan hassas terazi ele geçirildiğini anlattı.
Kermeoğlu, yapılan soruşturmada zanlıların 5 Kasım 2024 tarihinde uyuşturucu maddeyi 42 gram olarak, aldıklarını, bir miktarını 6 bin TL’ye sattıklarını tespit ettiklerini kaydetti.
Soruşturmanın çok yönlü devam ettiğini, aranan bir şahıs ve alınması gereken ifadeler olduğunu söyleyen Kermeoğlu, zanlıların aleyhinde 8 gün ek tutukluluk talep etti.
Mahkeme talebi onayladı.




















Yorumlar kapalı.