Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, Güzelyurt bağımsız Milletvekili Menteş Gündüz ve birçok davetlinin katıldığı açılışta, menüde yer alan tüm çeşitler gelen konuklara ikram edildi.
İşletme sahibi Aldağ, açılış töreninde yaptığı konuşmada uzun süreden beri böyle bir yer açmayı hedeflediğini belirterek, bu hayalini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını belirtti. Aldağ, kendisine destek veren ailesine teşekkür etti.
Her yeni yatırım bizi mutlu ediyor
Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar da değişen ve gelişen Güzelyurt bölgesinde yapılan her yeni yatırımın kendisini mutlu ettiğini belirterek, kapalı çarşının işlevselliğini artırmaya yönelik çalışmaların devam ettiğini söyledi.
Bölgede bulunan iki üniversitenin ve artan öğrenci sayısının ekonomik anlamda büyük katkı sağladığını ve bölgeye canlılık kazandırdığını kaydeden Özçınar, artan nüfusa cevap verecek yatırımların önemine vurgu yaptı.
Burger House İşletme sahibi Bulut Aldağ’ı girişimlerinden dolayı yürekten kutlayan Özçınar, yeni iş yerinin hayırlı ve bol kazançlı olmasını temenni etti.
Güzelyurt bağımsız Milletvekili Menteş Gündüz de yaptığı kısa konuşmada işletme sahibi Bulut Aldağı kutlayarak, başarılar diledi.
Bandabuliya Burger House bol çeşitli menüsüyle hamburger severlere farklı lezzetler sunuyor.



















Yorumlar kapalı.