Devlet Piyangosu Yılbaşı Özel çekilişinde 8 milyon TL’lik bileti satan Halil Bilener KIBRIS muhabirine konuşarak talihliye seslendi
Candan MERT
KKTC Devlet Piyangosu Yılbaşı Özel çekilişi gerçekleştirildi. Çekiliş sonucunda 8 milyon TL’lik büyük ikramiye “091870” numaralı bilete isabet etti. Talihliye bileti satan Bayi Sahibi Halil Bilener, ikramiyenin kendi bayisinden çıkmasından dolayı duyduğu mutluluğu KIBRIS muhabiriyle paylaştı.
Bilener, “İkramiyeyi yine bayimizden vererek bir kişiyi daha zengin ettik. Allah alana hayırlısını versin, ikramiyeyi güle güle kullansın.” dedi. Halil Bilener, ikramiyeyi kazandırdığı kişiye seslenerek, “İnşallah bizi de görür. Aslında beklediğim bir şey yok ama kendi gönlünden koparsa gelir bize verir. 8 milyon TL iyi para, inşallah iyi değerlendirir. Hayırlısı olsun” ifadelerini kullandı.
Yılbaşı öncesi KIBRIS ekibi mikrofonlarına yine konuşan Bayi Sahibi Halil Bilener, “Geçen sene ikramiyeyi ben vermiştim, bu sene de benim vereceğime inanıyorum” demişti.




















Yorumlar kapalı.