ANKA 2 Defilesi’nde, GAMM’lar podyumda



featured


Akademi Sanat Derneğinin Kıbrıs Kültürünü yaşatmak için düzenlediği ANKA 2 Defilesi 11 Mayıs’ta Bellapais Manastırı’nda gerçekleştiriliyor.

Birbirinden anlamlı parçaların tasarlandığı kostüm defilesinde Günkut Ajans Marka Modelleri podyumda boy gösterecek. GAMM’lar hafta sonu heyecanını KIBRIS’la paylaştı…

Yoğun Mayıs ayı!

Canev Bilal, “Tempolu ve yoğun eğitim ve iş hayatımın biraz dışına çıkıp kendime zaman ayırmak istediğim bir dönemdeyim” diyor.

Bahar ayının ve yaz esintilerinin verdiği enerji ile kendisini hayata karşı motive hissettiği bir döneme girdiğini belirten Bilal, geçtiğimiz hafta sonu gittiği bir mekanda arkadaşlarıyla birlikte eğlendi.

Mekanda çektirdiği fotoğrafı sosyal medyasında paylaşan Bilal, hafta sonu düzenlenecek olan ve kendisinin de yer alacağı defile için heyecanlı olduğunu not düştü.

Sel, ANKA II Defilesinde podyumda olacak

Akademi Sanat Derneği’nin, ANKA II Defilesinde Bellapais Manastırı’nda Cumartesi gece podyumda yer alacak Bay Kuzey Kıbrıs 2022 Volkan Zeki Sel, heyecanla hafta sonunu bekliyor.

Fatma Mani, Kıbrıs kostümlerini tanıtacak

ANKA II Defilesinde son KKTC Güzeli Fatma Mani podyumda olacak… Son KKTC Güzelimiz 2023 Kraliçesi Fatma Mani, Akademi Sanat Derneği’nin buram buram KIBRIS kokan tasarım kostümler defilesinde yer alacak… Cumartesi gece tarihi Bellapais Manastırı 30 model eşliğindeki ASD’nin kostüm tasarımlarına kucak açacak…

Mullahasan’ın Bükreş tatili

Mister International North Cyprus Süleyman Mullahasan’ın Bükreş Tatili… Yoğun çalışma yaşamında bir ara verip, Romanya tatili yaşayan Tescilli Bay Kuzey Kıbrıs 2018, tarihi dokusuna hayran kaldığı Bükreş dönüşü, ‘Nerede kalmıştık’ diyerek Lefkoşa yaşantısına döndü.

0
mutlu
Mutlu
0
alk_
Alkış
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
ANKA 2 Defilesi’nde, GAMM’lar podyumda

Yorumlar kapalı.