UEFA’dan Fenerbahçelileri çıldırtan karar!



featured




UEFA, Fenerbahçe’nin Avrupa Ligi’nde Çek ekibi Slavia Prag ile oynayacağı kritik maça VAR hakemi olarak Alman Benjamin Brand’ı görevlendirdi.

Brand, geçen sezon Sivasspor-Fenerbahçe maçında sarı-lacivertliler aleyhine verdirdiği penaltı sonrası maç 2-2 tamamlanmıştı ve 35 yaşındaki hakem ağır eleştiriler almıştı.

UEFA, Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi 5. haftasında Slavia Prag ile deplasmanda oynayacağı maçın VAR hakemini açıkladı. Karşılaşmaya atanan hakem sarı-lacivertli taraftarları çileden çıkardı.

 

VAR HAKEMİ BRAND OLDU

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi’nin 5. haftasında Çekya temsilcisi Slavia Prag’a konuk olacak. 28 Kasım Perşembe günü Fortuna Arena’da oynanacak karşılaşma TSİ 23.00’te başlayacak. Müsabakanın VAR’ı Alman hakem Benjamin Brand oldu. Tanıdık bir isim olan 35 yaşındaki hakem, sarı-lacivertli taraftarların tepkisini çekti.

 

NE OLMUŞTU?

Brand, geçen sezon Sivasspor ile Fenerbahçe arasından oynanan maçta VAR hakemliği yapmış ve sarı lacivertli takım aleyhine 90+4. dakikada penaltı kararı verdirmişti. Fenerbahçe, bu penaltı kararı ile sahadan 2-2 berabere kalmış ve şampiyonluk yarışında çok kritik 2 puan kaybetmişti.

 

0
mutlu
Mutlu
0
alk_
Alkış
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
UEFA’dan Fenerbahçelileri çıldırtan karar!
Yorum Yap

Yorumlar kapalı.