“Şampiyonlar Turnuvası” coşku ile yapıldı



featured



China Bazaar Gençlik Gücü Türk Spor Kulübü Futbol Akademisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı özel bir organizasyonla kutladı.

Gençlik Gücü Kemal Deniz Antrenman Sahası’nda düzenlenen “Şampiyonlar Turnuvası”, renkli görüntülere sahne oldu.

“Bu turnuvada kazanan yok; çünkü katılan her çocuk bizim için zaten bir şampiyon!” parolasıyla gerçekleştirilen etkinlikte, Türkiye’den Erdemli Spor Kulübü ile ülkemizden Küçük Kaymaklı T.S.K ve Dikmen Gücü S.K. bünyesindeki yüzü aşkın çocuk sahaya çıktı.

 

Yüzü aşkın çocuk sahaya çıktı

Turnuvada, skordan ziyade çocukların mutluluğu ve sahadaki neşesi ön plandaydı. Organizasyon boyunca her bir gülümseme ve atılan her adım, etkinliğin en büyük kazanımı olarak değerlendirildi.
Etkinliğe destek veren başta sponsor China Bazaar ailesi olmak üzere, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a, Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı’ya, TDP Genel Başkanı Zeki Çeler’e ve China Bazaar Gençlik Gücü camiasına teşekkür edildi.

 

 

 

Fotoğraflar: Necati KÜLAHLILAR

0
mutlu
Mutlu
0
alk_
Alkış
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
“Şampiyonlar Turnuvası” coşku ile yapıldı
Yorum Yap

Yorumlar kapalı.