Marketten öğütücü çaldı



featured



Emine UYSAL ÇALUDA

 

Ortaköy’de faaliyet gösteren bir markete, 28 Eylül tarihinde saat 15.00 sıralarında müşteri olarak giden M.S.E.S.M. (E-21), market içerisinden 380 TL değerindeki öğütücüyü çaldı.

Olayın önceki gün polisin bilgisine gelmesi üzerine yürütülen ileri soruşturmada bahse konu şahıs tespit edilerek, tutuklandı.

“Sirkat” suçundan tutuklanan bu sabah Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Kıdemli Yargıç Gökan Asafoğulları’nın huzurunda görüşülen davada KKTC Başsavcılığı adına savcı Behrat Mavioğlu, tanık olarak polis memuru Nevzat Gün’ü dinletti.

Mahkemede yeminli şahadet veren Gün, 28.09.2024 tarihinde, saat 15.00 raddelerinde, Ortaköy’de faaliyet gösteren ve işletmeciliğini Lefkoşa’da sakin zanlı F.S.’nin yapmakta olduğu Always Market isimli işyeri içerisine müşteri olarak giren Lefkoşa’da sakin Zanlı M.S.E.S.M.’nin satışa sunulan 380 TL değerindeki OCB marka öğütücüyü ödeme yapmadan market dışarısına çıkarmak sureti ile sirkat ettiğini belirtti.

Olayın polisin bilgisine 05.10.2024 tarihinde geldiğini ve zanlının derdest emri gereği tutuklandığını söyleyen Gün, ikametgahında arama yapılması için Lefkoşa Kaza Mahkemesi yargıcına müracaat edildiğini kaydetti.

Gün, aynı gün zanlının ikametgahında 17.30-17.55 saatleri arası arama yapıldığını ve sirkat edilen öğütücünün bulunmadığını söyledi.

Tahkikatın yeni başladığını belirten Gün, “Zanlının yasal statüsü araştırılacaktır ve aranan emare vardır.

Bu bağlamda zanlının üç gün poliste tutuklu kalmasını talep ederim” dedi.

Mahkeme talebi onayladı.

0
mutlu
Mutlu
0
alk_
Alkış
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
Marketten öğütücü çaldı
Yorum Yap

Yorumlar kapalı.