Mağusa’dan yatla gelen uyuşturucu zanlısı cezaevinde



featured



Trafik kontrolü için durdurulan araçtaki yolcuda narkotik madde tespit eden polis, soruşturmayı yeni bulgularla neticelendirdi

 

Emine UYSAL ÇALUDA

 

Trafik kontrolü için durdurulan araçta yolcu olarak bulunan ayrıca adaya Mağusa’dan yatla geldiği tespit edilen Y.S. yargılanmak üzere cezaevine gönderildi.

‘Kanunsuz uyuşturucu madde alma ve tasarrufu’ suçlamasıyla tutuklanan zanlı, dün sabah Lefkoşa Kaza Mahkemesine çıkarıldı.

Yargıç Nuray Necdet’in huzurunda görüşülen davada, KKTC Başsavcılığı adına Savcı Cansu Lefkonuklu, tanık olarak Adli Şubede görev yapan polis memuru İpek Üzüm’ü dinletti.

Mahkemede yeminli şahadet veren Üzüm, 31 Ocak, saat 17.00 sıralarında, Lefkoşa’da trafik kontrolü için durdurulan araçta uyuşturucu kokusu alındığını ve yolcunun dikkat çeken şüpheli hareketleri üzerine arabada arama yapıldığını anımsattı.Üzüm, yapılan aramada, zanlının ayaklarının içinde uyuşturucu olduğuna inanılan ucu yanık sigaranın bulunduğunu ve tutuklandığını belirtti.Üzüm, daha sonra yolcu Y.S.’nin(E-24) üzerinde Adli Şubede yapılan üst aramasında ise iç çamaşırında yaklaşık 3 gram Hintkeneviri türü uyuşturucu madde bulunduğunu kaydetti.

Zanlının itiraf içerikli gönüllü ifade verdiğini, KKTC’ye Mağusa’dan yatla giriş yaptığının belirlendiğini ve soruşturmanın tamamlandığını anlatan Üzüm, bir ayı aşmamak üzere cezaevinde hükümsüz tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme, talebi onayladı.

0
mutlu
Mutlu
0
alk_
Alkış
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
Mağusa’dan yatla gelen uyuşturucu zanlısı cezaevinde
Yorum Yap

Yorumlar kapalı.