
Stat: Gazimağusa Canbulat Stadı
Hakemler: Abdullah Genç, Hakan Gök, Emirhan Yılmaz
MTG: Yusuf, Orkhan, Bünyamin, Zihni, Emre Kuvvetlişahin, Andy Opke, Erhun, Kenan, Dinopeter, Şenol
Binatlı: Uğur, Mevlüt, Yusuf, Mehmet Göktaş, Hüseyin, Nevzat, Mehmet Zaim, Ayran, Şahin, Ferhat, Bekir
Goller: 2′ Opke, 40′ Bünyamin, 55′ Dino Peter, 79′ Nevzat, 88′ Sadık Balarabe, 90′ Erhun
DAİKİN Kıbrıs Kupası 1. Tur maçında Mağusa Türk Gücü ile Binatlı Gazimağusa Canbulat Stadı’nda karşı karşıya geldi.
Baştan sona üstün bir oyun sergileyen MTG, rakibini 6-0 mağlup ederek kupada 2. tura yükseldi. Sarı yeşillilerde goller Opke, Bünyamin, Dino Peter, Nevzat, Sadık Balarabe ve Erhun’dan geldi.
Maça hızlı başlayan MTG, 2’de yeni transferi Andy Opke ile öne geçti. Golden sonra da pozisyonlara giren ev sahibi bunları değerlendiremedi. 40’ta savunmadan ileri çıkan Bünyamin ilk devrenin skorunu ilan etti 2-0.
İkinci yarıda da üstün oyununu sürdüren Mağusa Türk Gücü, 55’te Dino Peter, 79’da Nevzat, 88’de Sadık Balarabe ve 90’da Erhun ile farka koşarak turu 6-0’lık skorla aldı.
Yorumlar kapalı.