Karakaya: Asla unutmayacağız, mücadeleden dönmeyeceğiz



featured



Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği’nin düzenlediği “Adalet İçin Ses Ver” etkinliğinde Kıbrıs halkı tek yürek ve tek ses olup ‘Adalet’ çığlığı attı:

Şampiyon çocuklarını, öğretmenlerini, velilerini kaybeden acılı ailelerin kurduğu Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği Başkanı Ruşen Karakaya, NKL’de toplanan Kıbrıs halkını selamladıktan sonra, her biri ışığıyla hayatlarımıza dokunan, 6 Şubat 2023 gecesi aramızdan koparılan şampiyon melekleri anmak, adalet arayışımızdaki kararlılığımızı haykırmak ve her birini yüreklerimizde yaşatmak için toplandıklarını söyledi.

Başkan Ruşen Karakaya, meleklerin, yalnızca bir isim ya da birer fotoğraf karesi olmadığını, O’nların herbirinin bir hayal, bir sevgi ve bir ışık kaynağı olduğunu ifade etti.

Ruşen Karakaya, melekleri kattıkları güzelliklerle, bıraktıkları izlerle hatırlayarak, meleklere seslendi.
Acılı anne, titreyen sesiyle, şöyle devam etti:

“Selin ve Serin kararlılıkları ve lider ruhlarıyla hem sahada hem hayatlarında birer yıldızdılar. Adalet mücadelemizin öncüsü, rehberimiz olacaklar.

Sahil ve Asya tertemiz gülüşleriyle, her daim pozitif enerjisiyle çevresine mutluluk saçan birer melektiler. Onların ışığını, bu karanlık davada rehberimiz yapacağız.

Lavin ve Nehir ailesine ve arkadaşlarına sevgi dolu birer kalptiler. Onların azmi, bize güç vermeye devam ediyor.

Hayal ve Perihan, hayalleri olan birer genç kızdılar. Bugün, onların hayalleri bizim adalet mücadelemize yön veriyor.

Abide ve Nazife, birbirinden kopmayan iki kardeş. Onların kardeş sevgisi ve bağlılığı, bizi bir arada tutan güçtür.

Elvin, Ecem ve Havin, insan sevgisiyle dolu birer yürektiler. Onların sevgisi, mücadelemizin kalbinde atıyor.

Mehmet Arif, Aykan ve Hasan aslan yürekli delikanlılarımız. Cesareti ve heyecanı hayatı dolu dolu yaşamayı öğretiyordu. Bugün onların cesaretiyle haykırıyor, ‘Adalet istiyoruz!’.

Atakan, Mert ve Kağan Selim genç yaşlarına rağmen hayata neşe ve umut katan birer evlattılar. Onların umudu, bizleri ayakta tutuyor.

Aras, mavinin en güzeli. İzcan ve Mustafa, hayatı sanat gibi yaşayan bu güzel yürekler, bugün bizlere hayatın değerini bir kez daha öğretiyor.
Alp ve Doruk, ağır başlılığı ve güvenilirliği ile herkesin sevgisini kazanmış birer delikanlıydılar. Bugün onların güven veren varlığını hissediyoruz.

Özgür ve Fahri, yeteneği ve zekasıyla ailesinin ve arkadaşlarının gururuydular. Onların özgür ruhu, adalet mücadelemizde bizlere yol gösteriyor.

Osman, hırsı ve disipliniyle öğrencileri için bir örnekti. Bugün onun azmiyle hiçbir engelden yılmıyoruz.
Pamir, İbrahim ve Ali özverili birer öğretmen, fedakar bir yol göstericisiydiler. Öğrencilerinin hayatlarına dokundukları gibi, bizlere de insan olmanın değerini öğrettiler.

Havva, Bedriye, Mülkiye ve Duygu hayat dolu birer anne. Sevgi dolu kalpleriyle ailesini ve çevresini hep sıcak tutardılar. Onların sevgisini mücadelemizde hissediyoruz.

Evren, fedakarlığı ve sabrıyla herkese örnek olan bir baba. Rehber gençlerimiz sevgi dolu kalpleriyle geleceğimizdiler. Bugün onların sabrı, inancı ve enerjisi ile kararlıyız.”

Asla unutmayacağız,
mücadeleden dönmeyeceğiz

Ruşen Karakaya, yüreklerinde yaşattıkları meleklere, meydandan seslendi ve “Sizi asla unutmayacağız! Söz veriyoruz, adalet mücadelenizden dönmeyeceğiz!” diye haykırdı.

Karakaya, şöyle devam etti:
“Her biri için buradayız. Her birinin hayalleri, anıları ve ışığı için kararlılıkla yürüyoruz. Suçlular hak ettikleri cezayı alana kadar durmayacağız. Adalet, onların isimlerini sonsuza dek yaşatacak!
Biz bir aradayız, tek yüreğiz ve sonuna kadar burada olacağız. Çünkü şampiyonlarımız ölmez, adalet asla susmaz!”

0
mutlu
Mutlu
0
alk_
Alkış
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
Karakaya: Asla unutmayacağız, mücadeleden dönmeyeceğiz
Yorum Yap

Yorumlar kapalı.