

Şükrü BURAĞAN
Dünya basketbolunun kalbinin attığı NBA’de 1951 yılında 6 uzatmalı maç ve NCAA’de 7 uzatmaya giden maçlar görülürken, geçtiğimiz günlerde oynanan Chicago Bulls-Detroit Pistons maçının 4 kez uzatmaya gitmesi tüm dünya basınında yer aldı. Ülkemizde ise aynı gecede oynanan Koopspor-LAÜ maçının 5.uzatmaya gitmesi ise ülke basketbol tarihine geçti ve unutulmayan maçlar arasında yer aldı.
İçer: Tarihe geçtik, gururluyuz
LAÜ’nün 127-121’lik skor ile kazandığı maçın ardından büyük sevinç yaşayan Lefke ekibinde göreve yeni gelen Çağdaş Bora da inanılmaz bir deneyim ile antrenörlüğe başladı. Maçın tarihe geçtiğini ifade eden LAÜ Spor Koordinatörü Hasan Leyla İçer, bu maçın kendileri için öneminin büyük olduğunu, kazanmaları yanında tarihe geçtikleri için de gururlu olduklarını ifade etti.
Güven: Uykularım kaçtı
Koopspor Antrenörü Emrah Güven, iki takım oyuncularını da kutlamak gerektiğini ifade ederken, maçı 2 kez tam kazanma noktasına gelmişken kaybetmelerinin kendisinde büyük üzüntü yarattığını ve uykusunun kaçtığını aktardı. Kulüp başkanı Talat Yalkut ise LAÜ’yü ortaya koyduğu mücadele ve centilmenlik nedeni ile tebrik ederek, basketbolun güzelliklerini yaşadıklarını ifade etti.
Yorumlar kapalı.