Girne’de Çarşamba pazarının kurulduğu yol üzerinde bırakılan bir çanta panik yarattı. Çantanın bomba olma ihtimali üzerine polis bölgede tedbir aldı.
Yolun iki yanını güvenlik şeridi ile kapatan polisler bölgeyi güvenli bir hale getirdi. Ardından polisin bomba uzmanları terk edilen çantanın yanına gitti ve güvenli bir şekilde çantayı fünye ile patlattı.
Çantada herhangi bir patlayıcı madde olmadığı tespit edildi.
Olayla ilgili Polis açıklamasında şu ifadelere yer verildi;
“Bugün saat 18:00 sıralarında, Girne’de Salih Miroğlu Caddesi üzerinde faaliyet gösteren bir restoranın batı kısmındaki duvar üzerine bırakılan şüpheli bir çantanın olduğu polise bildirilmesi üzerine, polis ekipleri tarafından olay yerinde gerekli güvenlik tedbirleri alınmıştır.
Akabinde, bomba imha ekipleri tarafından çantaya müdahale edilmiş olup, içerisinde muhtelif kıyafet ve kişisel eşyaların olduğu saptanmıştır. Olayla ilgili soruşturma devam etmektedir.”
Yorumlar kapalı.