Dipkarpazlı gençlere arsa dağıtılması için çağrı yapıldı



featured



Dernek Başkanı Fırat Borak yaptığı yazılı açıklamada, Dipkarpaz köyünün yıllardır, göçün en fazla yaşandığı yer olmaktan çıkamadığını, bu soruna ülkede hükümet olan hiçbir siyasi parti ve devlet yetkilisinin çözüm üretemediğini kaydetti.

Dipkarpaz köyünde bulunan gençlerin göç etmelerini önlemek, yaşadıkları yerlerde kök salmalarını sağlamak ve ailelerin dağılmasını önlemek için, her tarafta gençler için dağıtılan kırsal kesim arsalarının Dipkarpaz köyünde de adil bir şekilde dağıtılmasını istediklerini belirten Borak, burada yaşayan insanların da, buna hakkı olduğunu ifade etti.

Borak, devlet yetkililerinden istediklerinin bu uygulamayı Dipkarpaz köyünde acil bir şekilde hayata geçirmesi olduğunu kaydetti.

0
mutlu
Mutlu
0
alk_
Alkış
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
Dipkarpazlı gençlere arsa dağıtılması için çağrı yapıldı
Yorum Yap

Yorumlar kapalı.