Ceyda UÇANER Taekwondo-Judo-Karate-Aikido İhtisas Kulübü 1. Genel Kurulu gerçekleştirildi



featured


Girne’de kurucu başkanlığını Ceyda Uçaner’in yaptığı Ceyda Uçaner Taekwondo -Judo- Karate- Aikido Derneği 1. Genel Kurulu gerçekleştirildi. Girne’de Barış Parkı’nda gerçekleştirilen 1. Genel Kurul, kurucu üyelerin çoğunluğunun katılımı ile çoşkulu bir şekilde gerçekleştirildi.

Divan Başkanlığı oluşumundan sonra kurucu Başkan Ceyda Uçaner Tüzük gereği dernek organlarında yer alacak üyeleri açıkladı ve genel kurula sundu. Genel kurulda oyların sonucu listeler oybirliğiyle onaylandı ve Ceyda Uçaner de oy birliğiyle dernek başkanlığına seçildi.

“Gençlere kapımız açık”

Genel kurulda bir konuşma yapan Ceyda Uçaner; katılan herkese teşekkür etti ve derneğin özelde Girneliler genelde ise tüm KKTC halkına hayırlı olmasını diledi. Başkan Uçaner, genel kuruldan sonra çalışmalara başlayacağını ve yeni üyelere tüm gençlere derneğin açık olduğunu belirtti. Uzak Doğu sporlarının tamamıyla disipline dayalı olduğunu, daha bilinçli, daha sağlıklı, özgüvenli, ferdi ve takım sporcusu olarak yetişmesine olanak sağlamanın hedefleri olduğunu vurguladı.

Dilek ve temenniler bölümünde ise, Genel Kurula katılan üyeler; dernek başkanı olan 6. DAN Karakuşak Ceyda Uçaner’in uzun yıllar bu spora emek veren önemli birincilikleri olan ve halen federasyonun Milli Takım antrenörlüğünü yürüten biri olarak bu dernek vasıtasıyla birikimlerini gençlere aktaracağından ve onlara yararlı olacağından hiç şüpheleri olmadığını ifade ettiler.

0
mutlu
Mutlu
0
alk_
Alkış
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ceyda UÇANER Taekwondo-Judo-Karate-Aikido İhtisas Kulübü 1. Genel Kurulu gerçekleştirildi
Yorum Yap

Yorumlar kapalı.