Büyükelçi Feyzioğlu: Lefkoşa Kuzey Çevre Yolunun kalan kısmı kısa sürede bitirilecek



featured



TC Lefkoşa Büyükelçisi Metin Feyzioğlu Lefkoşa Kuzey Çevre Yolu’yla ilgili sosyal medya paylaşımı gerçekleştirdi.

Feyzioğlu paylaşımı şu şekilde:

“Mağusa’dan gelip Girne’ye devam edecek araçlar, Lefkoşa’ya doğru gidip Gönyeli Çemberi’nden geçmek zorunda kalmayacak. Alsancak, Lefke ve Lapta’ya çok daha kolay ulaşılacak. Trafik rahatlayacak. Gönyeli Çemberi yoğun saatlerde kabus olmaktan çıkacak.

Titiz bir çalışma ile kamulaştırma dosyaları tek tek tamamlandı. Kamulaştırma bedelleri Türkiye tarafından ödendi. Yol ve kavşak ihalesi Karayolları Genel Müdürlüğümüzce yapıldı.

Disiplinli ve sonuç odaklı ekip çalışması ile bu aşamaya gelindi.

Başta Sayın Cumhurbaşkanı Yardımcımız Cevdet Yılmaz olmak üzere Başbakan Sayın Üstel’e, Ulaştırma Bakanı Sayın Arıklı’ya, Müsteşar Sayın Enver Öztürk’e, fedakar çalışma arkadaşlarım TC Lefkoşa Büyükelçiliği KEİ Ofisi Koordinatörü Erol Öz ve tüm ekibimize, Karayolları Koordinatörümüz Aykut Mutlu ve ekibine bu büyük hizmet için teşekkürü borç biliyorum.

Hayırlı olsun.
Emeği geçen herkese teşekkürler.

#GEÇMİŞİMİZBİRHAYALİMİZORTAK

 

0
mutlu
Mutlu
8
alk_
Alkış
1
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
Büyükelçi Feyzioğlu: Lefkoşa Kuzey Çevre Yolunun kalan kısmı kısa sürede bitirilecek
Yorum Yap

Yorumlar kapalı.