Bakan Arıklı: Barolar Birliği’nin raporu komiteye ışık tutacak



featured



Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı, Kıbrıs Türk Barolar Birliği’nin Başbakanlığa sunduğu Disiplin Tüzüğü’ne ilişkin hukuki değerlendirme ve tavsiyeleri hakkında yazılı bir açıklamada bulundu.

Arıklı, Barolar Birliği’nin başörtüsüyle ilgili hazırladığı raporu objektif bir bakış açısıyla incelediğini belirterek, raporun oldukça detaylı ve kapsamlı olduğunu vurguladı.

Bu raporun, kurulacak uzlaşma komitesine yol gösterici olacağına inandığını ifade eden Arıklı, Bakanlar Kurulu’nun son adımı atarak Tüzüğü geri çektiğini de ekledi.

Arıklı açıklamasında;

“Barolar Birliğinin Başörtüsü ile ilgili hazırlamış olduğu raporu, objektif bir gözle okudum.

Gerçekten çok güzel ve detaylı bir çalışma olmuş. Hazırlayanları tebrik ediyorum. İçinde Hükümet dahil her kesime mesajlar var.

Bu rapor, kurulacak uzlaşma komitesine ışık tutacaktır. Buna zemin hazırlamak için Bakanlar Kurulu son adımı da attı ve bugün Tüzüğü geri çekti.

Hep “Uzlaşma Kültürü” deriz ya. Hade buyurun.” ifadelerine yer verdi.

0
mutlu
Mutlu
1
alk_
Alkış
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bakan Arıklı: Barolar Birliği’nin raporu komiteye ışık tutacak
Yorum Yap

Yorumlar kapalı.